kulcs a sikerhez... 


       

 


Smile-fact Média és Reklámszolgáltató Kft.                       smile-fact@smile-fact.hu                          20/236-1646                           20/2361612


Film készítés

 

A fotózástól kezdődően a lényegi események végéig két operatőrrel folyamatosan rögzítjük a történéseket (előnye, hogy egy időben képes rögzíteni egy esemény cselekményét és reakcióját, vagy ugyanazt a pillanatot két nézőpontból láttatja).
Így 10-12 óra nyersanyag keletkezik (a nyersanyagot nem adjuk ki). Ebből 2 órás (1 DVD), illetve 4 órás (2 DVD) menüvel ellátott címkés, díszdobozos filmet vágunk. Ez általában bevezető zenés fotósorozattal kezdődik, az átkötő részeket (autós menet, vacsora, templomi menet…) zenés klip formájában tesszük élvezetesebbé, és a legjobb pillanatokból válogatott szintén zenés záró montázzsal fejezzük be a filmet. A zenei anyag kiválasztásánál figyelembe vesszük az egyéni kéréseket, de természetesen nekünk is megvannak a már bizonyított ötleteink. 

                                                                                                 referencia

 

Esküvői fotó

 

A teljes szertartás és a lakodalom fotózása digitális technikával, beállított műtermi jellegű sorozattal. Kb. 6-800 kép teljes felbontásban DVD-re írva, melyből hozzávetőlegesen 100-150 képet retusálunk oly mértékig, hogy az egyéni személyiség, karakter ne változzon meg. A képekből az általatok választott 100 db-ot 10x15 méretben papírképként, 2db-ot A/3-as nagyításban is átadunk.
A beállított képek készítésére 1- 1,5 órát kell számolni, melyet célszerű a szertartás előtt megtartani.


A fotózásnál és a film készítésnél is kb.10 napos utómunkálatra van szükség
Székesfehérvár 50 km-es körzetében plusz költség nélkül, egyéb helyre egyéni megállapodás alapján számítunk fel km díjat.
Az esküvő napján igény szerint vállaljuk Székesfehérváron és 10 km-es körzetében, hogy már a reggeli készülődést (fodrász, terítés. főzés…) is megörökítjük.

                                                                                              
referencia

 

Kapcsolódó oldalak:

esküvői fotó referencia

esküvőfilm referencia

 

Kérjen online árajánlatot

 

5 dolog, amit nyújtunk, és ami nélkülözhetetlen a tökéletes végeredményhez.

1. Profi technika
2. Szakértelem
3. Kommunikáció
4. Megjelenés
5. Alkalmazkodás